Comandă acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comandă online
MENU

Termeni şi condiţii

Acest site este proprietatea SC Good Days Therapy SRL.

Folosirea site-ului stopstress.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Good Days Therapy isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiune actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau ale oricarui personal medical calificat.

Înaintea achiziţionării oricărui produs Good Days Therapy, este recomandata citirea cu atentie a prospectului. Toate produsele, precum si textele tuturor prospectelor produselor sunt notificate la INCDBA-IBA Bucuresti. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.

Acest site este detinut, intretinut si administrat de SC Good Days Therapy SRL. SC Good Days Therapy SRL are sediul in str. Dunavat, nr 9, bl 57, sc 5, ap 67, Bucuresti, Romania si are adresa de email contact@good-days.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/181/2007, codul fiscal este RO 20434276 si are contul IBAN RO20BTRL06401202376567XX deschis la Banca Transilvania Marriott.

Intregul continut al site-ului stopstress.ro (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date) este proprietatea stopstress.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul stopstress.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC Good Days Therapy SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul stopstress.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC Good Days Therapy SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC Good Days Therapy SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele stopstress.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC Good Days Therapy SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Good Days Therapy SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari (sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii), atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Good Days Therapy SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC Good Days Therapy SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Good Days Therapy SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC Good Days Therapy SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC Good Days Therapy SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta SC Good Days Therapy SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Good Days Therapy SRL , dar nu si alte despagubiri. SC Good Days Therapy SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC Good Days Therapy SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Good Days Therapy SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC Good Days Therapy SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

SC Good Days Therapy SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC Good Days Therapy SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@good-days.ro.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, Corp 5, parter, cam. 7, Bucuresti, Romania, in atentia Departamentului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Good Days Therapy SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Good Days Therapy SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Good Days Therapy S.R.L., cu sediul in Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, Corp 5, parter, cam. 7, Bucuresti, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/9938/2013, Cod unic de identificare RO 32112525, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul stopstress.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. Good Days Therapy S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Good Days Therapy S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Good Days Therapy S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SC Good Days Therapy SRL.

S.C. Good Days Therapy S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Good Days Therapy S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Good Days Therapy S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

S.C. Good Days Therapy S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul SC Good Days Therapy SRL din str. Dunavat, nr 9, bl 57, sc 5, ap 67, Bucuresti, Romania. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Vezi si politica de confidentialitate.