Comandă acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comandă online
MENU

Despre STOPstress™

STOPstress™
  • STOPstress™ este un anxiolitic moderat, ajutor natural în cazuri de epuizare psihică, stres, anxietate, depresie. Promovează o stare generală de bine, calm și relaxare.
  • O formulă antistres inovatoare - Hypnox® Complex™ - pe bază de hidrolizat proteic din lapte, îmbogățit cu vitamina C,care ajută la menţinerea sănătății psihice.
  • Hidrolizatul proteic din lapte este o substanţă naturală testată clinic cu efecte antistres, relaxante și anxiolitice. Conţinut standardizat în fiecare capsulă de min. 1,8% decapeptidă bioactivă.
  • Hidrolizatul proteic din lapte este o substanţă 100% naturală care deţine certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” - General Recunoscut ca fiind Sigur) - notificare emisă de către experţii FDA din SUA, care certifică o anumită substanţă alimentară ca fiind 100% sigură pentru consumul uman.
  • Fabricat respectând standardele GMP (Good Manufacturing Practice) - garanția calității.
  • Nu produce obisnuință
Citeşte Studiile Clinice

Stresul (respectiv reacţia fiziologică a organismului la o situaţie de stres) a fost pentru strămoșii noștri o parte inevitabilă a reacţiei la situaţii periculoase. Stresul a fost necesar pentru a supravieţui într-o lume plină de prădători și de pericole.

Și astăzi putem vorbi uneori de un stres pozitiv, care acţionează ca un factor catalizator asupra omului și îl ajută să își atingă ţelul propus. Însă, în perioada agitată în care trăim, suntem expuși la o tensiune nervoasă extremă. Stresul a devenit parte a vieţii noastre de zi cu zi, fiind dăunător sănătăţii, deoarece am devenit mai puţin rezistenţi. Pe termen lung, stresul contribuie la creșterea riscului apariţiei unor dezechilibre grave în organism. Pe termen scurt, stresul duce la: somn de proastă calitate, pierderea concentrării, disfuncţii ale memoriei, depresii, scăderea libidoului, înrăutăţirea funcţiilor cognitive și, în consecinţă, generează un stres mai mare și o iritabilitate ridicată.

Medicina modernă demonstrează faptul că stresul pe termen lung este una dintre sursele unor dezechilibre grave care pot conduce la dereglări metabolice cronice (obezitate, creșterea glicemiei sau a tensiunii), depresii, anorexie nervoasă, sindrom de oboseală cronică și altele.

Substanța activă din STOPstress® - Hypnox® Complex™ - este o formula unică și a fost dezvoltată pe bază de hidrolizat triptic din proteină αS1-lactică cu un conţinut standardizat de min. 1,8% decapeptidă bioactivă, a cărui eficienţă a fost confirmată prin studii și teste clinice1-7. Având proprietăţi relaxante și anxiolitice demonstrate clinic 1-7, hidrolizatul proteic din lapte din Hypnox® Complex™ ajută la un control mai bun al stresului, la menţinerea concentraţiilor normale ale hormonilor de stres, la calmarea agitaţiei mentale, la păstrarea valorilor normale ale presiunii sângelui în timpul unei situaţii generatoare de stres și la îmbunătățirea rezistenței la stres. În urma studiilor clinice 5-7 realizate, cercetătorii au concluzionat faptul că acest hidrolizat are proprietăţi asemănătoare benzodiazepinelor prin exercitarea unei acțiuni asupra receptorilor membranari GABAA (acid gamma - aminobutiric), având drept efect creșterea frecvenței deschiderii canalelor pentru clor. Astfel, este facilitată transmiterea sinaptică GABAergică la nivel cerebral, ce are drept rezultat diminuarea excitabilității neuronale. De asemenea, studiile clinice 6-8 au evidențiat faptul că nu s-au semnalat efecte adverse sau toxice în cazul unui consum ocazional sau regulat al acestuia.

Chiar dacă se utilizează timp îndelungat, preparatul natural STOPstress® nu dă dependență și nu creează somnolență. Administrat conform modului de utilizare din prospect, nu are efecte secundare sau reacţii adverse.

STOPstress™